سوالات پر تکرار

خیر، حداقل باید در کنار ساکارز، پرولین هم سنجش شود.اگر دقیق تر بخواهیم به کیفیت عسل پی ببریم برخی فاکتورهای دیگر هم باید سنجش شوند

بله قطعا. گذشتن زمان و کهنه شدن عسل باعث تولید برخی مواد مضر در عسل می شود. ضمنا فعالیت آنزیم های عسل با گذر زمان پایین می اید.

خیر، شکرک زدن عسل در کیفیت عسل تاثیری ایجاد نمی کند

خیر، هم عسل تقلبی شکرک می زند و هم عسل طبیعی شکرک می زند

بله، فقط اینکه میزان خواص درمانی عسل های طبیعی با یکدیگر فرق دارد.

بله، حتی می تواند در کاهش التهابات صورت و پوست و کاهش التهابات داخلی موثر باشد.

بله، فقط اینکه نیازمند آزمایش هایی در آزمایشگاه هست که بتوان تشخیص داد

خیر، به هیچ عنوان نباید عسل را گرم کرد زیرا واکنش های بدی در عسل رخ می دهد مثلا اینکه آنزیم های درمانی عسل فعالیتشان کم می شود و…

بله، تجارب زیادی در این زمینه وجود دارد

بله، برخی عسل ها دارای خواص ضد عفونی کنندگی زیاد و برخی کمتر هستند

خیر، برخی از ترکیبات درمانی موجود در عسل، از حلق زنبور وارد عسل شده اند

بله، آزمایشگاه تخصصی عسل دانشگاه شهید بهشتی در این زمینه تخصص دارد

خیر ، ممکنه عسلی طبیعی باشد ولی بسیار کهنه باشد یا اینکه حرارت بالا دیده باشد، آنگاه ممکنه توصیه به مصرف نشود

خیر، رنگ‌عسل به هیچ عنوان نشان دهنده کیفیت عسل نیست

خیر،فقط با آزمایش می توان به کیفیت عسل پی برد

بله بسیار زیاد

بله، برخی از عسل های طبیعی واجد مقدار زیادی از ترکیبات ضد سرطانی هستند